Jeg står op kl 8 lørdag morgen, ikke fordi jeg ikke kan sove længere, men mere fordi kæresten, børnene og katten råber at de er sulte og jeg skal køre til bageren efter morgenmad.
Jeg starter med at tjekke facebook for at se om der er afbud. Jeg kan se at Thomas Crafack har liket siden crazy tattoos og at Peter Gad har liket sexy midgets siden, men heldigvis ingen afbud.

Efter en samtale med headcoach Danny, om start 11'eren og indkøb af tape, kører jeg til klubhuset.
Busturen starter med at Simon Petersen (igen igen) fuldstændig ignorerer mødetiden og kommer 25 min for sent..
CC er i total panik..

En lang bustur tager sin begyndelse, jeg tjekker igen facebook, Peter Gadhar liket siden "how to meet sexy midgets" men tænker bare at det er hans måde at blive klar på.

Vi ankommer til Egen, det er brandvarmt og man kan mærke det bliver en lang kamp, men det virker som om spillerne glæder sig.

14.00 - Kampen går igang, vi finder hurtigt ud af at vi er det bedste hold på banen, og hvis vi gør tingene rigtigt og slipper kuglen, så vinder vi.
Egen havde en lille, hurtig fætter oppe foran, men ham lukkede vi fuldstændig ned, så det er et BB hold i fuld kontrol.

14.30 ca - Vi kommer foran, efter et hjørnespark, ender bolden, efter et par afretninger, for foden af topscorer Benjamin, som bringer os foran 1-0.
Et par minutter senere ser det for alvor svært ud for Egen, da de bliver reduceret til 10 mand, efter en grim tackling på Madsen.

Det holder dog kun et par minutter, for i en duel med målmanden, tilsidesætter Thysen alt hensyn til sikkerhed og brager unødvendigt hårdt ind i keeperen, og dommeren kvitterer med gult kort (og Thyge topper bisselisten)

Anden halvleg fortsætter med et BB hold i fuld kontrol, efter ca 20 min, laver Danny en genialitet og med en præcis yderside sender han Elholmalene med keeperen, han laver en lækker afslutning i det lange hjørne og en Ronaldo jubel.. 2-0
Små 10 minutter før slutfløjtet, har Egen glemt at Benjamin er hurtigere end de fleste, de satte kun 3 mand på ham, dem løb han fra og rundede målmanden, så det 11 sæsommål var en realitet.. 3-0